maart 2021
 
GEPOMA officieel gecertificeerde ARBODIENST
 
20 jaar ondernemerschap, vertrouwen houden, hard werken en kwaliteit bieden.
Met heel veel trots presenteren wij het resultaat hiervan: onze 3 behaalde certificaten.
  1. Het certificaat waarmee we ons arbodienst mogen noemen. We voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het certificatieschema Arbodiensten.
  2. Het certificaat dat aantoont dat we voldoen aan de ISO9001 norm.
De scope die hierbij hoort is:
Het uitvoeren van onderzoek, advies en evaluatie op het gebied van arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne, arbeidsorganisatie en bedrijfsgezondheidszorg.
  1. Het certificaat waarmee we het belang van informatiebeveiliging onderschrijven en dat voldoet aan de ISO27001 norm.
Met als scope:
Informatiebeveiliging gerelateerd aan het ontwikkelen en beheren van cloud-based toepassingen voor arbodiensten, conform de verklaring van toepasselijkheid versie 1.0 d.d. 08-10-2020.
 
Het gevoel dat er door me heen gaat als ik dit schrijf is onbeschrijflijk. TROTS in hoofdletters dat is een feit. Maar ook DANKBAAR, voor de fijne collega's die ik om me heen heb, voor de professionals die me steunen en aan dit resultaat ook hun steentje bijdragen. En zeer zeker voor mijn gezin, familie en vrienden. Mede door de onvoorwaardelijke liefde en steun die ik ervaar kan ik op deze manier mijn werk doen en er energie van blijven krijgen. Het is een samenspel van veel verschillende factoren die het maken tot een groot mooi en positief geheel.